top of page
Search
  • smaragda28

Participation in the "Together we curate" workshop by MoMUS



«Together We Curate: Ετοιμάζουμε μαζί την επόμενη έκθεση» είναι το νέο συμμετοχικό επιμελητικό εγχείρημα που θα πραγματοποιηθεί στο MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών στην Αποθήκη Β1 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Νοεμβρίου 2020.

Η αντίδραση του MOMus εν μέσω του πρωτοφανούς εγκλεισμού που ζήσαμε ήταν ένα εντατικό πρόγραμμα αναρτήσεων εικόνων έργων από τις συλλογές των μουσείων του (#MOMusDomus), καθώς και ένα πρόγραμμα διαδικτυακών συναντήσεων εστιασμένων σε έργα εκθέσεων και συλλογών του MOMus («Together We Look / Μαζί Βλέπουμε»). Το πρόγραμμα αυτό κατέληξε στο ανοιχτής συμμετοχής ψηφιακό εγχείρημα με τίτλο «So Far So Close / Τόσο Μακριά Τόσο Κοντά», όπου το κοινό προσκλήθηκε να αναρτά δικές του δημιουργικές εικόνες κάθε είδους που παρέπεμπαν στην ανταπόκριση του κάθε δημιουργού στις συνθήκες.

Σε συνέχεια του παραπάνω προγράμματος, το MOMus-Πειραματικό Κέντρο Τεχνών επεκτείνει το εγχείρημα ανοιχτής συμμετοχής και προσκαλεί το κοινό να συν-επιμεληθεί μια έκθεση από το αρχείο που προέκυψε μέσα στον πραγματικό χώρο του MOMus-ΠΚΤ.







1 view0 comments
bottom of page